Post by marleramapo on Feb 10, 2022 14:29:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neomejeno število draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
👌👌👌
moraš igrati z veliko koncentracije, potem boš dosegel več kot 15 stopenj. Zame je preveč enostavno :-)...
Veliko dodatkov
Pravila niso jasna. Kdaj vila osvobodi, ne vem. Moralo bi biti jasno, kaj mora igralec narediti ali dokončati. U
Razlog, zakaj mi je všeč ta igra, ker ko zmešate 2 mavrični moči, je pobegnila stvari, zaradi katerih vam ta igra ni uspela.
Ena stvar je imeti reklamo pri vsaki drugi igri, vendar po vsaki igri držite ljudi za talce s svojimi oglasi. Zato sem odstranil igro
Zelo lepa igra za ubijanje časa ... tudi grafika je dobra.
Obožujem vse pop igre. enostaven za igranje in dober način, samo premagajte se s časom.
Všeč mi je koncept igre. Je zelo zasvoji in v primerjavi z drugimi igrami, količina oglaševanja ni slaba. Velika težava, ki jo imam pri tej igri, je, da ni angleška. Zaradi tega ne razumem, kaj počnejo moči. Sem na nivojih z majhnimi urami na blokih. Pojma nimam, zakaj so tam in kaj počnejo. Včasih se mi zdi, da se igra na teh ravneh začne znova in nimam pojma zakaj, saj piše, da imam na voljo več potez. Zdaj postaja zelo frustrirajuće in morda bom moral izbrisati igro, če se ne popravi. Prav tako ne imejte istega duha na koncu vsake stopnje. Duh, ki reče hvala, preprosto nima smisla.
lep streser ... ravni so enostavne ... sproščujoče! edina moteča to so oglasi....preveč oglasov
Všeč mi je ta igra. Toda tako žalostno, da ni mogoče varnostno kopirati v našem računu. Ko ponastavite svoj pripomoček, morate začeti znova od 1. stopnje.
super igra, vendar se veliko odreže in moraš začeti znova.
Všeč mi je igra, vendar mi ni všeč ena stvar, ki mi ni všeč, ko je leval končan, se prikaže oglas in ko je oglas končan, je črn zaslon, tako da odstranim igro in jo namestim in še vedno ni delovala, zato ne bom več je 😡
Dobro je, vendar me popelje nazaj v trgovino Google Play
Igro sem moral znova prenesti. Obožujem nove posodobitve, zaradi česar je igra bolj razburljiva !!! Všeč mi je hvala!!! Ker se je igra spremenila v candy legend manor, mi ne bo dovolila, da jo igram zelo razburjen, ker sem bil igralec že dolgo !!!
Zelo lepa igra z ljubko grafiko
polno oglasov in ne morem iti aheah, ker moram to napisati ....
To je zelo dolgočasna in prelahka igra. Ta igra ima veliko oglasov in ta igra je zelo slaba, zato ji dajem 1 zvezdico.
Odlična igra, zaposlena sem ure in ure. Dobra grafika.
Ni dobra igra, ki se vedno zruši, so jo dvakrat odstranili in znova namestili in enako naredi tudi za številne oglase
Igra je zelo informativna in zahtevna. Kar je tako dobrega v tej igri, je na koncu vsake igre; Odgovori z HVALA.
Zelo zanimiva igra in zelo enostavno vam je všeč glasba
lepo, a preveč oglasov
Dobra igra, a najslabši dodatek
preveč dodatkov... moteče je občasno zapirati dodatke.. prosim, popravite to pomanjkljivost
Ta igra je prelahka, pričakoval sem nekaj bolj zahtevnega
preveč preveč preveč oglasov tako dolgočasno .... ampak igra je lepa ...
To je tako zabavna igra, zato jo imam pet zvezdic res ni izguba časa, prav tako ni zaostajanja 😊 zdaj sem navajen, všeč mi je
ne mora te zagnati in te zagnati nazaj tam, kjer te je sprožil, ko si bil na ravni 1000. Zdaj je zapustil pogled in mi dvakrat ukradel vse nivoje. in moral sem začeti nazaj na ravni 1.
Všeč mi je bila ta igra, dokler je nisi POPOLNOMA spremenil. Bil sem do stopnje 1450. Odstranil ga bom. Če bi hotel neumno zgraditi igro dvorca, bi jo namestil. Obožujem to igro. Več oglasov, kot mi je všeč, vendar še nisem našel brezplačne igre brez njih. Vse skupaj je odlična igra.
Odlična igra, poskusite se znebiti blokov v najmanjši količini potez.
Igra je razmeroma zabavna, vendar moram reči, da je potrebnih 5, 6 in 7 zvezdic čez nekaj časa nekoliko noro, še posebej, če dobiš samo eno zvezdico na igro. Oglasi so znosni, a samo. Lahko bi izboljšali kakovost.
ZAKAJ O ZAKAJ ste spremenili igro, tako da ste vključili vse rože, gobe itd. Odlično igro ste prevzeli v nekoliko otroško igro. PLUS, igra se vedno ustavi sredi igre samo s črnim zaslonom. To je frustrirajoče. PROSIMO, ODPRAVITE TE TEŽAVE.
Candy Legend Įprastos temos fhvz
To sem nameraval igrati, vendar mi je glasba nenehno padala, čeprav so vse igre zvenele GROZNO
zelo preprosta, ljubka in igralna
polno oglasov, smešna količina
Ko počistite faze, se ulije poplava oglasov.
Fajna igra
Ta igra je ena mojih najljubših. To je zahtevno, a zabavno in zmagovalno. Oglasi so običajno 5 sekundni, tako da niso slabi. Super bi bilo, če za vsako nalogo ne bi bilo toliko zvezdic. To je moj edini predlog. Sicer mi je všeč in lahko igram ure in ure, dokler mi ne zmanjka življenj.
To je zabavna igra. Všeč so mi vse funkcije. Zabavno je delati različne stvari pomagati in graditi. Tako bom veliko igral.
v redu imaš oglase. ampak nam daj možnost, da ustavimo zvok
Preveč oglasov
Neverjetna igra. Več zabave. Hvala, ker ni oglasov Številne igre so bile samo te težave. Toda ta igra še ni težav. Ves čas sproščanje. Veselo igrati. Zahtevna in odlična grafika. Želim igro 👍👍👍
To je noro😜😛😜😜😜😜🙊🙊🙊👎👎👎👎
Odlična grafika. Izstop in zabava. Res uživam v igranju te igre. Nadaljujte z odličnim delom.
Recharge Please! ปริศนา semz