Post by marleramapo on Feb 10, 2022 14:32:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Twinkle - Unicorn Cat Princess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Twinkle - Unicorn Cat Princess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează cristale nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ Twinkle - Unicorn Cat Princess 2022 version ▞▞▞
Super tare Cel mai tare
Îmi place foarte mult acest joc, există o mulțime de reclame care iubesc acest joc
Urăsc acest joc pentru că nu este gratuit
Acest joc se plictisește destul de repede o dată când l-am încercat pe alt telefon. Acest joc are o eroare de mai multe ori. Nici măcar jocul ăsta nu are senzor, cum ar fi să pălmuim, să animalăm, etc. Nici măcar ea nu ne cântă că burtica ei este plină. Nu-mi place această aplicație.
Sunt 4 copii, dar e cam drăguț Îmi place 😁😁
NU INSTALA. ANUNȚURI ÎN FIECARE BUTON PE CARE APEȚI
Mult prea multe adaosuri.
Nu-mi place când ursul țipă în baie, dar îmi place unikitty
La fiecare clic primești un anunț. O experiență îngrozitoare. Cei mai răi creatori de jocuri. Super frustrant pentru copii. Nu descărcați.
Drăguţ!!!
Twinkle - Unicorn Cat Princess آموزشی kvi
Twinkle - Unicorn Cat Princess آموزشی kvi
Jocul este misto
Twinkle - Unicorn Cat Princess Læring ekz
Imi place jocul asta! Și cea mai bună parte este că ARE NUMELE MEU PE EA! Dacă nu mă crezi, e bine. Numele meu este Twinkle Tan. Haha~ Acesta este unul dintre motivele pentru care iubesc acest joc, dar un alt motiv este că îi poți hrăni, sunt instruiți la olita și tot felul de chestii! Deși îmi doresc Twinkle, ei bine, nu eu, să pot crește în continuare. Pentru că poate ajunge doar la 3 ani. Dar totusi imi place acest joc! Și puteți opri wifi-ul, astfel încât reclamele să nu vină! La revedere și o zi/noapte bună!
este un joc grozav. 😄😅😇😃😂😁😊☺😉
Bine
Continuă să se prăbușească și nu va funcționa.
Cel mai drăguț joc pentru mine am instalat multe jocuri drăguțe, dar este cel mai drăguț joc💖💖💖
Îmi place acest joc, dar are prea multe reclame
Este atât de drăguț încât aproape că mor de drăgălășenie. Reclamele sunt puțin enervante, dar e în regulă.
Îmi place acest joc atât de mult ❤ Și este foarte atât de drăguț. ținutele sunt cool și cine a făcut asta. Mulțumesc mult 😊
Este super adorabil
Twilkle este atât de drăguț și dulce și mic 🐱
Primesc unele bune și am un un
kasi hindI palagi napupuNo nacaca inis
Hidden Hotel: Miami Mystery एडवेंचर suz
Acest joc este adobele
Jocul este distractiv Îmi place foarte mult. Abia aștept să îl joc pentru prima dată woohoo hai să facem asta poți să joci asta cu mine hai să ne jucăm twinkle unicorn the baby cat, așa că cine vrea să joace twinkle twinkle unicorn cat.
Nici măcar nu pot descărca jocul.
Testez acest joc, dar este nasol pentru că am nouă ani și joc un joc de 2 ani
Bună, tutoTOONS, am descărcat aproape toate jocurile tale și le joc toată ziua, singura mea problemă este că este puțin cam întârziat, dar nu am nicio problemă cu reclamele, deși nu am achiziționat aplicația fără reclame. Btw continuă să faci jocuri pentru că este distractiv! Mulțumesc pentru răspunsul tutoTOONS dispozitivul meu este Samsung Galaxy Tab A cu S pen. Tism
Îmi place acest joc, dar Mb-ul are 117 atât de mare încât nu îl pot instala pe al meu....
Este un joc bun, dar în timp ce faci altceva în joc, celălalt Procent de activități devine mai mic😕
Imi place jocul asta. Necesită niveluri, ca în alte jocuri cu animale de companie virtuale.
Nu funcționează
زیاد خوب نیست هنگ میکنه